Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Χαιρετισμός Δημάρχου Τήλου Μαρίας Καμμά - Αλιφέρη

Σας καλωσορίζω στο δικτυακό τόπο του ξεχωριστού μέρους της ομορφότερης γωνιάς της Μεσογείου που είναι τα Δωδεκάνησα.

Στη θαυμάσια αυτή γειτονιά του πλανήτη μας, η Τήλος ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες ομορφιές του φυσικού της περιβάλλοντος και για την αέναη προσπάθειά της για ανθρωποκεντρικές δράσεις και κατακτήσεις. Εδώ, οι πολίτες αυτού του κόσμου αναμετρώνται πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό τους, σε μια προσπάθεια ανύψωσης που μετριέται με το αν η ευτυχία τους, με ότι αυτοί αντιλαμβάνονται, έχει μια βασική προϋπόθεση…  την ευτυχία των άλλων.

Η απαραίτητη ολόπλευρη αυτάρκεια που απαιτείται για να διαβιώσει κάποιος στο νησί, έχει μία και μοναδική εξαίρεση, την επίτευξη κοινωνικού πλεονάσματος ευτυχίας. Αυτή η αναγκαιότητα καθοδηγεί έναν ωραίο ομαδικό αγώνα όπου μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες συμμετέχοντες απολαμβάνουν πέραν της φυσικής ομορφιάς και μια ανθρώπινη ικανοποίηση που είναι ότι πιο πολύτιμο προσφέρουμε.

Όλοι μαζί, οι εραστές αυτού του ονείρου, είμαστε καλά όταν προσπαθούμε να το κάνουμε πραγματικότητα και αποκτάμε στο ταξίδι αυτό και άλλους συντρόφους.Δεν ξέρουμε πότε και αν φτάσουμε, απολαμβάνουμε όμως τη διαδρομή και αυτό έχει αξία γιατί αυτή η πλάση χωρίς ανθρωπιά και ευαισθησία γίνεται κόλαση.

Ελάτε λοιπόν, όχι μόνο στην εικονική πραγματικότητα αυτού του site αλλά στο φυσικό τοπίο του ευλογημένου τόπου που λέγεται Τήλος, να συνεχίσουμε μαζί αυτό το απίθανο ταξίδι στην ομορφιά, την αισθητική, την αλληλεγγύη, το σεβασμό στο περιβάλλον και στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Sitemap